澳洲10官网登录

澳洲10软件

Néhány akkreditációink

澳洲10娱乐平台

A Bodycote a világ legnagyobb elismert szolgáltatója a hőkezelési szolgáltatások terén, amelyek létfontosságú láncszemet jelentenek a gyártási ellátási láncban, valamint értéknövelő és szabadalmaztatott speciális technológiákat kínál, amelyek egyedi megoldást nyújtanak számos alkalmazási területen.

Aktuális részvényár

 

澳洲10开奖视频

澳洲10购买平台

澳洲10官网计划

A hőkezelés olyan ellenőrzött folyamat, amelyet a fémek és ötvözetek, például az acél és az alumínium mikroszerkezetének megváltoztatására használnak, hogy a komponens élettartamát javító tulajdonságokkal ruházzák fel, például megnövelt felületi keménységgel, hőállósággal, alakíthatósággal és szilárdsággal.

澳洲10精准前三

澳洲10开彩结果历史

A fémek illesztése egy szabályozott folyamat, amelyet fémek összeolvasztására használnak. A fémek illesztésének számos technikája létezik, amelyek közül a hegesztés az egyik legalapvetőbb. A szakértelem és a technológiai fejlődés lehetővé tette a fém illesztések innovációját, amelyek viszont számos ipari ágazatban, többek között a repülőgépiparban is fejlesztésekhez vezettek az alkatrészek terén.

澳洲10精准前三

澳洲10官方开奖结果

A felülettechnológia egy olyan eljárás, amelyet széles körben alkalmaznak az alkatrészek élettartamának meghosszabbítására és védelmére az olyan környezeti tényezőkkel szemben, mint a korrózió és a kopás.

澳洲10精准前三

澳洲10走势图怎么看

A meleg izosztatikus préselés (HIP) a hőkezelés egy olyan formája, amely nagy nyomást alkalmazva javítja az anyag tulajdonságait. Ezt a nyomást egy semleges gáz, általában argon biztosítja. A magas hőmérsékleten és nyomáson eltöltött idő elősegíti a képlékeny alakváltozás, a kitüremlés és a diffúzió kialakulását. A kritikus alkalmazásokhoz szükséges öntvényeket HIP-kezelik a belső mikroporozitás megszüntetése érdekében, melynek során a hibák eltávolításával javítják a mechanikai tulajdonságokat. A meleg izosztatikus préselés lehetővé teszi két vagy több anyag szilárd vagy por alakban történő összeillesztését vagy burkolását.

澳洲10精准前三