澳洲10开奖官方网站

澳洲10开奖最快结果

Câteva din acreditările noastre

澳洲10三码计划

Bodycote este cel mai mare și cel mai respectat furnizor mondial de servicii de tratament termic și prelucrare termică, activități ce reprezintă o verigă esențială în lanțul de aprovizionare a producției, precum și tehnologii specializate cu valoare adăugată și brevetate, care oferă soluții unice pentru o varietate de aplicații.

Prețul actual al acțiunilor

 

澳洲10开奖官网

澳洲10人工全天计划

澳洲10在线预测

Tratamentul termic este un proces controlat utilizat pentru a modifica microstructura metalelor și aliajelor, cum ar fi oțelul și aluminiul, pentru a conferi proprietăți care sunt benefice în decursul duratei de folosire a unei componente, de exemplu, duritate crescută a suprafeței, rezistență la temperatură, ductilitate și rezistență.

澳洲10开奖软件

澳洲10投注计划

Îmbinarea metalelor este un proces controlat utilizat pentru fuzionarea metalelor. Există mai multe tehnici de îmbinare a metalelor, dintre care sudarea este una dintre cele mai simple forme. Expertiza și progresele tehnologice au condus la inovațiile de îmbinare a metalelor, care la rândul lor au dus la progrese privind componentele în multe sectoare industriale, inclusiv în industria aerospațială.

澳洲10开奖软件

澳洲10计划

Tehnologia suprafețelor este un proces utilizat pe scară largă pentru a prelungi durata de viață a componentelor și a le proteja de factori de mediu precum coroziunea și abraziunea.

澳洲10开奖软件

澳洲10网站注册

Presarea izostatică la cald (HIP) este o formă de tratament termic care utilizează o presiune ridicată pentru a îmbunătăți proprietățile materialului. Această presiune este aplicată de un gaz inert, de obicei argon. Timpul petrecut la temperatură și presiune ridicate permite deformarea plastică, fluajul și difuzia. Piesele turnate pentru aplicări critice sunt supuse HIP pentru a elimina microporozitatea internă, îmbunătățind astfel proprietățile mecanice prin eliminarea defectelor. Presarea izostatică la cald permite, de asemenea, îmbinarea sau placarea a două sau mai multe materiale împreună, fie sub formă solidă, fie sub formă de pulbere.

澳洲10开奖软件