澳洲10官网开奖历开奖结果

澳洲10计划平台

Några av våra ackrediteringar:

澳洲10全天在线计划

Bodycote-koncernen har byggt upp en global affärsmodell med outsourcing och därmed kunnat utveckla starka strategiska kundsamarbeten och lämna en förträfflig avkastning till aktieägarna.

Nuvarande aktiekurs:

 

澳洲10遗漏

澳洲107码计划

澳洲10官网预测

Värmebehandling är en kontrollerad process som används för att förändra mekaniska egenskaper hos material som metaller och legeringar. Med oöverträffad kapacitet och datoriserade system kan våra anläggningar behandla ett stort antal komponentstorlekar mot specificerade standarder, med pålitliga och repeterbara resultat. Bodycotes omfattande lista över ackrediteringar genom hela nätverket av anläggningar visar vilken konsekvent hög kvalitet det är på de tjänster vi levererar till våra kunder.

澳洲107码计划

澳洲10开奖官网

Metallfogning omfattar specialiserade processer som elektronstrålesvetsning och hårdlödning i vakuum; komplexa operationer som kräver en kombination av kompetens och teknik.

Material kan också sammanfogas genom HIP-diffusionsbindning av fast till fast eller fast till pulvermaterial för att framställa en bimetallisk komponent med utmärkta materialegenskaper på utvalda ytor.

澳洲107码计划

澳洲10公式

Specialiserade behandlingar används i stor utsträckning för att förlänga livslängden på komponenter och skydda dem från miljöfaktorer som korrosion och nötning. Utbudet av Bodycotes ytbehandlingar omfattar ett stort antal applikationer som erbjuder lösningar för tillverkare inom nästan alla marknadssegment.

澳洲107码计划

澳洲10预测

Hot Isostatic Pressing (HIP) kombinerar mycket höga temperaturer och tryck för att eliminera porer i gjutgods och konsolidera inkapslat pulver för att ge ett helt tätt material. Olika material kan bindas samman till unika högförädlade komponenter.

Bodycote har den största driftskapaciteten i västvärlden och utrustning i ett stort antal storlekar och kan inrymma stora volymer av små produkter lika ekonomiskt som stora individuella komponenter.

澳洲107码计划