澳洲10开奖直播软件

澳洲10网上

Osa saamistamme akkreditoinneista:

澳洲10app平台

Bodycote-konserni on rakentanut kansainvälisen ulkoistus-liiketoimintamallin ja kehittänyt näin vahvoja ja strategisia asiakas-kumppanuuksia tuottaen erinomaisia osaketuloksia.

Osakekurssi:

 

澳洲10全天计划单期

澳洲10官方开奖号码

澳洲10计划app

Lämpökäsittely on ohjattu prosessi, jota käytetään eri materiaalien, kuten metallien ja seosten mikrorakenteen muuttamiseksi. Tehtaidemme ainutkertaisten kapasiteettien ja tietokoneistettujen järjestelmien ansiosta voimme käsitellä erikokoisia komponentteja noudattaen vaativia standardeja ja tuottaen jatkuvasti luotettavia tuloksia. Bodycoten tehdasverkoston kattava akkreditointiluettelo kuvastaa yhtiön jatkuvasti asiakkailleen tarjoamaa, korkealaatuista palvelua.

澳洲10官方开奖号码

澳洲10开奖规律

Metallin liittäminen käsittää erikoisprosesseja, kuten elektronisuihkuhitsaus, tyhjiö- ja kennojuottamista; monimutkaisia toimenpiteitä, jotka vaativat sekä ammattitaitoa että teknologiaa.

Materiaaleja voidaan liittää lisäksi HIP-liitoksilla (kiinteästä kiinteäksi tai kiinteästä pulveriksi) ja näin tuottaa bimetallikomponentteja, joiden pintojen materiaaliominaisuudet ovat ensiluokkaisia.

澳洲10官方开奖号码

澳洲10大小玩法

Erikoispinnoitteita käytetään laajalti komponenttien käyttöiän pidentämiseksi sekä niiden suojaamiseksi ympäristön vaikutuksilta, kuten korroosiolta ja kulumiselta. Bodycoten tarjoamat pinnoitteet sopivat lukuisiin käyttökohteisiin: ratkaisuja on käytännössä katsoen jokaisen markkinasektorin valmistajille.

澳洲10官方开奖号码

澳洲10网站登录

Kuumaisostaattisessa puristuksessa (HIP) erittäin korkea lämpötila yhdistyy erittäin korkeaan paineeseen. Tällöin pystytään poistamaan huokoisuus valuista sekä yhdistämään koteloituja pulvereita, ja näin saada aikaan täydellisen tiiviitä materiaaleja. Erilaisia materiaaleja voidaan liittää sidoksiksi ja valmistaa näin ainutlaatuisia, jalostettuja komponentteja.

Länsimaailman suurimman toimintakapasiteetin ja lukuisten erikokoisten välineiden ansiosta Bodycote pystyy toimittamaan suuria määriä pieniä tuotteita yhtä taloudellisesti kuin suuria yksittäisiä komponentteja.

澳洲10官方开奖号码